Beställ Scrubby-trasan blandade färger @ 30,00

Scrubby-trasan

Med Scrubbyn går det snabbt och enkelt att göra rent på ett effektivt och miljövänligt vis. Blötlägg trasan i tvållösning och torka bort smutsen på de flesta ytor. Perfekt för porslin, glas, stekjärn och pannor (även teflon). Går utmärkt att använda utomhus på trädgårdsmöbler, båten eller poolen. Perfekt att göra rent golfbollarna med. Går även bra att tvätta rent Ipad-fodralet med scrubbyn. Efter användning ett tag stoppar man in Scrubbyn i disk- eller tvättmaskinen så blir den som ny igen. Är inte lämplig att använda på polerade ytor. Målade känsliga ytor bör man först prova att rengöra på en mindre och undanskymd del. Går bra att använda med bara vatten.

”Tack för Scrubbyn. Den ska användas i köket att skrubba kastruller, vask, spishäll etc.
Den funkar jättebra, plus att den inte blir fuktig.” / Madelene Västra Hamnen

”Helt otroligt. Köpte en för att testa och den fungerade över förväntan. Tog bland annat bort rosten från min panna gjord av kolstål utan problem. Sen testade jag den på duschväggarna, kalkavlagringarna lossnade utan att jag behövde skrubba särskilt mycket. Jag använde bara vatten, inget rengöringsmedel alls. Jag torkade dock efteråt torrt med vanlig trasa.” / Lotta.

”Provade precis rengöringsduken på vårt badkar. DET BLEV RENT, RIKTIGT RENT, YIPPI!!!!!!!!!!!!!!!! Vi som trodde att vi skulle behöva byta ut det eller emaljera om det pga dess dåliga skick och att det ej gått att få rent på ca 3 år. Tusen kramar till dig”, Ulrika Skog.

Beställ Scrubby-trasan blandade färger @ 30,00
Design och kod Ljusa Idéer | På en server hos BuildIT | All Rights Reserved